Voorstelling

Geco Deco, schilder- en decoratiebedrijf in Sint-Genesius-Rode

Geco Deco is een onderneming uit Sint-Genesius-Rode gespecialiseerd in decoratie en binnen- en buitenschilderwerken. Wij staan garant voor professionele kwaliteitswerken in heel België.

Wij luisteren met zorg naar de wensen en noden van onze klanten. Wij proberen steeds een resultaat af te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet.

Daarvoor kunt u rekenen op de ruime kennis en ervaring van onze vakmensen. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, de plaatsing van wanden, vloerbedekking en lijstwerk (vloer- en deurplinten, enz.). Wij passen ons aan aan uw noden, uw wensen en uw budget. Wij verlenen u met plezier advies. Elke werf is voor ons een kans om onze waarde en ervaring te tonen. Groot of klein, wij volbrengen elke opdracht op een professionelemanier met respect voor de gemaakte afspraken. Wij zetten alles in op een vertrouwensrelatie met onze klanten. De zaakvoerder van Geco Deco, Arnaud Carpentiers, bezoekt alle werven persoonlijk om er zeker van te zijn dat alles loopt zoals het hoort en om te zorgen voor een onberispelijke opvolging. Ons team bestaat enkel uit tweetalige experten en vakmensen die met veel ervaring hun kunde en kennis al bewezen hebben. U kunt Geco Deco dus met een gerust hart al uw decoratieprojecten en schilderwerken binnen en buitentoevertrouwen. Bij ons vindt u enkel doorwinterde vakmensen die garant staan voor uw volle tevredenheid.

WAAR WERKEN WIJ?

Notre société de peinture vous offre un service totalement bilingue. Nous travaillons aussi bien en Wallonie qu’en Flandre et bien entendu dans toute la Région bruxelloise.

Advies nodig? Meer weten over onze schilderprojecten in Sint-Genesius-Rode? Contacteer ons.

Diensten

Schilderwerken binnen

Geco Deco vous propose des services de qualité en matière de peinture intérieure. Nos peintres pourront répondre à toutes vos attentes de manière professionnelle et soignée.

Natuurlijke verfproducten

Lorsque vous faites appel à Geco Deco pour tout projet de peinture, vous êtes assurés d’un travail écologique et respectueux de l’environnement.

Wanden / valse plafonds

Geco Deco est également compétent pour toute pose de cloison ou de faux-plafond. Notre équipe mettra tout son savoir-faire à votre disposition pour un travail soigné et précis.

Lijstwerk

U kunt rekenen op de vakkennis van Geco Deco voor al uw lijstwerk binnenshuis. Wij gaan met onze vakkennis voor 100% tevreden klanten. Ons team staat garant voor een professioneel en verzorgd resultaat. Maak uw woning mooier met ons lijstwerk. Uw muren, deuren en plafonds zullen er dankzij ons schitterend uitzien. Lijstwerk geeft uw woning een extra cachet en voegt een extra toets toe aan uw interieur. Een professionele decorateur nodig in België? Aarzel niet en contacteer Geco Deco.

Schilderwerken buiten

Notre entreprise est à votre disposition pour tous travaux de peinture extérieure. Nous vous garantissons un suivi des travaux irréprochable, jusqu’aux finitions.

Vloerbekleding/parket

Nous vous proposons également nos services en matière de revêtement et d’habillage de sol. Vous pouvez nous faire confiance, nous répondrons efficacement à vos besoins.