Schilder- en decoratiewerken zowel binnen als buiten gelegen in Vlaams- en Waals-Brabant in de buurt van Sint-Genesius-Rode.

Met meer dan 25 jaar ervaring.

UW SPECIALIST IN SCHILDERWERKEN TE SINT-GENESIUS-RODE,HALLE, LOT, DWORP , BEERSEL,BRABANT.

Geco Deco is een onderneming uit Sint-Genesius-Rode, Lasne, Waterloo, Ohain , Nivelles, etc.. gespecialiseerd in decoratie en binnen- en buitenschilderwerken. Wij staan garant voor een professioneel en kwaliteitsvol resultaat. Wij luisteren met zorg naar de wensen en noden van onze klanten. Wij proberen steeds een resultaat af te leveren dat aan uw verwachtingen voldoet.

Daarvoor kunt u rekenen op de ruime kennis en ervaring van onze vakmensen. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, de plaatsing van wanden, vloerbedekking en lijstwerk (vloer- en deurplinten, enz.)

Diensten

Lijstwerk

U kunt rekenen op de vakkennis van Geco Deco voor al uw lijstwerk binnenshuis. Wij gaan met onze vakkennis voor 100% tevreden klanten. Ons team staat garant voor een professioneel en verzorgd resultaat. Maak uw woning mooier met ons lijstwerk. Uw muren, deuren en plafonds zullen er dankzij ons schitterend uitzien. Lijstwerk geeft uw woning een extra cachet en voegt een extra toets toe aan uw interieur. Een professionele decorateur nodig in België? Aarzel niet en contacteer Geco Deco.

10 jaar garantie op
gevelschilderwerken

Garantie Trimetal
verf global-care

Onze projecten